BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 11, 2010


11.10.2010.. (11.4 'tarikh mule2 kapel')
Tarikh nie membawa seribu makne..
Happy anniversary yg ke ?? sayam..
Hikhikhik.. Bukan luper, tapi rahsia.. hehehe..
sebenarnyer kiter orang da lamer kenal..
Pastuh nak dijadikan ceriter...
Kiter orang da alami..
pelbagai rintangan dan dugaan..
Mmg hebat setiap kali dugaan tuh datang..
Tapi dengan kekuatan kami berdua..
Cinta kami sampai sekarang masih lagi kukuh..
Cinta kami mmg unik.. unik sgt2..

Penghujung bulan feB..
Mase nie kite orang baru kenal2 dalam satu laman sosial..
"TAGGED"..
Dyer yg usha akU dUlu.. (blh tahan miang).. hahaha..
Lepas tuh dyer tengop Pic2 aku..
then dyer pun komen laa kat satu gambar nie..
aku pun pelik jugak..
Saper budak pompuan nie..
Tapi aku xtunggu lamer pun..
Sbb mase tuh aku masih lagi single..
Then aku pun bukak laa page dyer..
Tengop pic2 dyer..
pergghh!
Comel siot..

Bulan March..
Masuk jer bulan nie.. Kiter orang semakin rapat..
Berbalas2 msj dalam inbox tagged..
Aku suker layan dyer..
Sbb dyer kepale otak mcm aku..
Kepala gileW2.. hahaha..
Loyar burUk sgt2..
Kiter orang msj sampaikan gelak terbahak2..
MMg kelakar sgt2..
Pastu ader satu hari tuh kan..
aku on9 tagged..
Aku terus jer masuk kat inbox aku..
Tapi aku tengop dyer xbalas pun msj aku..
Lamer jugak..
Dalam 3hari dyer senyap..
Aku jadi murung, sedey, n sunyi2 sgt2..
Hari yg ke 4 tuh..
Aku da lemah semangat da..
Tapi bukak jugak laa tagged,,
Pastuh aku masuk dlm inbox..
aku terkejut sbb si dia tuh tinggalkan no fon dyer..
Hahaha.. Padahal aku dok mitok pun..
Aku pun aper lagi..
Ambik dan terUs koOll..
Tapi kecewe..
Dyer xangkat...HukhukhUk..
Pada sebelah malam...
Aku msj laa dyer..
Dalam sibuk msj tuh..
Aku tanyer laa dyer..
Kenapa xangkat fOn..??
blh dia jawab..
Laa tuh nO karu ker..?
Hampeh tuh awek nie..
hehehe..
Lepas tuh kan.. kan.. kan..
hikhik..
aku terus kol dyer!
Dyer angkat...

Si dia : "Hello"..
akU : "Hello". Nie yUyu erkk..??
Si dia : " haa.. Nie yUyu..

Lepas tuh.. kiter orang berborak sampai pagi..
Loyar buruk xigt nak tido..
Selagi xabis kredit..
Selagi tuh kiter orang bergayut..
Da mcm monyet da..
Hahaha..
Pastu akU pun da lamer sngt bergayut..
Asek2 kenal dalam fon..
Aku putuskan nak juper dgn dyer..
Lame jugak nok ke juper..
Main bagi alasan sokmo..

Then lamer tuh.. Aku dan dia berjumpa laa di pantai dungun..
Aku naik motor dari ganu sampai laa kat dungun..
mangat nok juper dgn dyer nie..
hehehhe..
Mase tuh aku takut giler2..
Sbb yer r... Aku nie dok r semat maner pun..
Takut yer dok kenang jer..
Tapi alhamdulillah..
Mase juper tuh dyer mapuh aku pah ceroh..
Rezak ase an.. Hahaha...Tapi sedey laa.. Sbb malam tuh jugok aku kene..
Balik ganU... Sbb ader toUrnament fustal..

Bulan 4... (special date)
Dalam awal bulan 4 nie..
Aku ader r cube nok pikat dyer..
maksud aku..
Aku cuber luahkan isi hati aku..
EheRm2x..

"yUnk (mase tuh da panggil yunk da, sejak msj2 dlm tagged lagi)..
aBam ingin nok jadikan yUnk sbagai orang istimewa aBam"..
adakah yUnk sUDi..??
"aBam da mule menyintai yUnk"..

Tapi hampeh.. Dyer igt aku nie loyar buruk n main2..
Padahal mase tuh aku betul2 serius..
Geram melanda.. Tapi bersabar..
Lamer tuh dyer bagi alasan nak berkawan dulu laa.. Aper laa..
Aku pun jadi badmooD sangat2..
LEpas hari tuh aku xputus2 bgtau hasrat aku nie..
Tapi dyer sering berdalih...
Aku pikir, aku bukan untuknyer..

Di sebabkan tarikh 11.4 (ari jadi aku) membawa tUah..
Ari tuh jugak laa dyer terima aku sebagai kekasih..
warghh! mmg dok disangke2.. akU betul2 gembire..
Tapi mase tuh dyer macam main2 dengan aku..
Aku sedih bercampur baur dengan gembire..
Lama kelamaan..
Si dia nampak aku mcm bersungguh2 untuk memiliki dyer..
Dyer sedikit demi sedikit berubah..
Dan akhirnyer cinta kami semakin indah dan bahagia..
Sampai laa ker akhir ini..
Kami bahagia sangat2...
11.10.2010.. Happy anniversary sayang...

p/s: maaf laa blogger2.. ceriter nie diringkas kan aje.. kalu nok ceriter kan..
mmg dok sempat laa.. Panjang giler..
Arap korang faham laa dengan ceriter aku nie..

Ossasuke_Hikaru LoVE yUyU_gUemOo
fOr evEr n evEr...


Hah! Nie pulak gambar aku Dan dia..
Di Kuala Lumpur..
First time aku g jUper dyer kat sane..
Dyer keje kat KL..
Xkire laa Dyer dimana2 pUn..
akU mesti pergi jumper dyer,..
Perasaan rindu selalu ader n semakin bertambah..
Mmg xblh nak tipu laa perasaan tuh..
Dengan ader nyer duit lebih..
aku terus beli tiket bas ker kuala lumpUr..
dok sabor ase nyer nok jumper dyer...
Sbb da lamer xjumper...
hUkhUk..
akhirnyer aku sampai dengan selamat..
Siap beli kerepok lagi dari ganu..
Sbb kawan2 dyer nok makan..
Dok kisoh pun..
MMg berat, tapi buat untuk orang yg kiter sayang..
MMg dok rase beratnyer tuh..
Hehhee...


Salam kepada sumer blogger2..
Maaf laa.. Da lamer dok posting dalam blog nie..
Sibuk ngat erkpun.. Maaf laa yer.. Hikhikhik..
Nie gambar mase akU dan dia..
G chemerOng taU.. Huahuahua..
Bestt wooOo...
Mandi2.. Tapi yang kelakarnyer..
Kiter orang mandi kat tempat OkU..
hahaha.. Dalam air tuh paras buku lali jer..
hahaha.. Tu sumer salah yUyu..
Ader ker ajak akU mandi kat tempat tuh..
hahaha... Dengan yakin yer kabor..
"nie r tempat orang mandi nie.."
Hahaha.. MMG aku dok leh luper laa saat2 tuh..
Kelakar giler2.. hahaha..
Pas kiter orang mandi..
Kiter orang ader dengar air terjun..
kiter orang pun try r g usha..
Last2 juper tempat orang mandi2.
Dalam.. COmel..
Kiter orang tergelak bagai orang giler..
hahahaha... yUNk2...
mmg kelakor laa...
adOiii..
Patut r mamat bangla pelik jer..
Tengop kiter orang mandi kat tUh.. adOOii laa..

Yang bestkan..
Dari dungun kiter orang g Chemerong..
Naik mUtor... Bayangkan..
Jauh giler.. Hahaha...
Sampaikan mesin basuh aku..
Da xlarat nak dup atas mutOr..
Hikhikhik..