BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 26, 2011

ANUGERAH CINTA KAMI..



Salam.. yahOOoo.. sUdah sEKIan lamEr akU dOK pOst napEr2 kat bLOg niE.. Wahhhh..~~!! ManyaknyEr cIter nak kOngsI kat kOrang sUmer.. sUmer cIter bESt2 dan kElakoR.. wIng..!! wIng..!! arI nIE karU nOk tUnjUkkan dan cIter kan mEngEnai detIk2 kEnangan manIS bErsama iNsan terSayang...

Saper katEr cInta dI internEt pOyOl..?? laW xdEr kEiKhlaSan, kEjUjUran dan kEsEtIaan mEmang laa xkEkal, UsahKan kat intErnEt, cInta bIase2 pUn bOleh xkEkal.. tapI xsEMUa manUSia niE jaat.. Kadang2 itU kEhEndak ILLAHI.. bErsaBar laahh.. tUHan aKan BErIkan yang tErbaEk paDa kITer jIka kITer bErsabar dan rEdha..

Ok2.. sUdah jaUH larI tajUknyer.. Ok.. (bEraper manYak Ok mau taiP daa).. kat baWah niE, karU akan lEtak bEbErapEr kEPIng gambar.. dIsEtIap gambar adEr lagU.. Eh2 da mCm yUna.. dI sEtIap gamBar yang karU aKan maSUkkan nIE mEsti ader cITer2nyer.. jOm2.. layan...~~


TAGGED.. kOrang taU x aper niE..?? mEsti kOrang taU kan.. Nie r laman sOsIal yang tErkEnal pada sUatu kEtIka dUlu sEBelOm kEhaDIran FACEBOOK.. Dan dIlaman sOsIal niE JUger laa sayEr dan yUyu bErtEmU.. paDa maSE tUh, mEmang daLam nIat kat atI da maLas nak maEn taggEd.. tapI xtaU laa kEnaper tUhan nak anUgErahkan PErasaan untUk bUKak taggEd.. bILer bUker jEr taGGed, ader laa bEbErapa kOmen kat phOtO tUh.. tapI xtengOP agI pOwn, sEBab mEsti xdEr aper2 yg IstImEwa kan.. But sIapa yang saNgka, adEr laa sOrang awEk NIe kOmen kat gambO akU xbErapa bEtul.. nak tengOP..?? jaP erK...

LOADING........

TaDaa...~~ haaa.. kat gambar niE laa sI aweK tUh kOmen.. fIrst kOmen dan kEnal.. xmalU.. da laa xkENal, paNdai2 jEr nak kOmen Orang.. hahahaha.. TapI akU bErsyUkUr, tUhan pErtEmUkan kami dENgan caRa yang sUnggUh2 unIk.. Ok.. samBUng baLIk.. paStU akU tengOp r.. saPEr laKKk yang kOmen gambOr akU n Wat2 lOyar bUrUk nie.. PastU, tangan akU tIbe2 jEr raSe gataL naK kLIk kat pO5 dYEr... tIBe2.......

tErkElUar laa gamBar nIE.. pErtama kaLi akU tengOP gambOR niE.. akU dah mULa jatUh atI dan tiBe2 ader pErkataan yang tErlIntas dI hatI akU.. tapI sEbElOm tUh, karU nak gtaWu bahawE katE2 yg tErlIntas itU aDalah sangat2 bEtUl, mEmang xtIpU, mEmang bEtUl2 tErjaDI.. (sambUng baLIk)

"cOmelnyEr awEk niE, kang bEst kaLu yEr jaDI awEk akU"..

akU dOk sangkE.. mEmang akU dOk sangkE sangat2.. samPai KEr aRi niE kEJaDian tUH maSih lagI bErmaEn dI fIkIran akU.. kEbEtULan ataU mEmang Ianya dI anUgErahkan OLeh ALLAH..????

(sambUng baLIk)..

sEjOk akU lEh tengOp gambOr dyEr tUH, akU jaDI gIler bayang.. mUahahahha.. apEr kEr banggamnyEr akU niE.. maKLum lah masEr tUH kITer tengOh kEsEpIan.. yahOOooo.. hahaha.. arI2 akU tengOp po5 dyEr.. arI2 akU tengOP gambOr dyEr tUh (gambar yang kat atas tUh)..

sEjOk tUh jugOk, akU dan gadIs sErIng mEmbaLas kOmen dI tagged.. arI2 maEN mEsej kat inbOx tUh.. sEharI laW xbUkek taggEd mase tUh mEmang naK jaDi gIler.. mUahahaha.. apEr tErUknyer akU niE.. aLaa.. sI gadIs tUh pOwn samEr.. hahahha.. pastU Op, arI sEmakIn arI masEr tUh akU bErtambah mInat kat dYer.. tapI xbEranI nak mIntak nO fOn Pon.. takUt dyyEr tak naKk layang.. HEhEHE..

pada sUatU arI tUh, xtaU laa maCM manEr sI gadIs tUh bOlEh bagI nO fOn kat akU.. gataL ataU miang si gaDis tUh...?? Hahahha.. jangan maRah haa.. hEhEHE.. akU pUn apEr lagI, haPPy gILer..!! wOww..!! YahOOOooooOooo...

Ingat xIngat, maSe maLam tUh Jugak laa akU kOl dyEr.. masEr tUh akU lEpak kat kawan akU jUal bEgEr.. n kEbEtULang pULak bEtrii fOn xdEr maSer tUH.. akU kOl dyEr taU.. dEbOR gIler..

tUttt... tUutt.. tUttt...

P : EllO...
L : Ello.. aSsalamUalaikUm.. <---- bErlagak baEK..
nIe yUyu kEr..?? sayEr karU niE.. yang dalam taggEd..

P : Oooo,,, Yup.. nIE yUyu.. Ooo.. awak kEr..

(masE niE sUara gaDis tUh mCM...... bErdEbar, takUt dan..???? xtaU laa.. tanyEr sENdIri laa.. hEhEHE.. )

L : wak napEr tUh.. akpEr lamEr ngat dOk on9..??
P : sIbOk teKk lEni.. tU yang tInggal No fOn tUh.. dUk kat nEr Ow.. BisIng kaLI..
L : adEr lEpak kat Orang jUal BEgEr.. <----xingat manEr doh dIalOg maSe nIE..

pastU tIbe akU gitawU..

L : eRr.. bOleh dOk sayEr kOl baLik, bEtrI fOn sayEr da nak bIs.. <---- ingat jUgak dialOg aper g..

P : ooo.. eRmm.. xpEr laa.. k.. bye...

paStU, xsamPai 3 mInit, fOn pOwn mampUss... apEr daa.. pOtong stIm bEtOi laa.. hEhEHE..

sElEpas lamEr da salIng MEnghUbUngI, kiter Orang pOn sIBOk tanyEr.. aWak ader fB..?? cUber baGI namEr awak.. yUyu baWang pUtIh.. caRI2 pUnyer caRi, pUiihhh.. hampEh.. da bErmInggU2 caRi xjUmper.. apEr xkEne xtaU laa.. hEhEhE...

tapI lEpas paDa tUh, dyE pOwn aDD laa akU kat Fb.. maSe tUH akU nak maEN fB pOWn xpandaI.. tapI dIsEbabkan dYer ader fB, berharI2 jugAk laa akU stUdy maEN fB.. ahahahha...

Dan dENgan tUh jUgok, akU maSIh lagI MEnyImpan, fIrst pOsting kat wall sI gaDIS tUh taW... nak tengOp..?? jap Erkkk..

LOADING..................


(KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT LEBIH JELAS LAGI)

nIe r.. fIrst kalI akU wat waLL kat yEr.. hahahahhaa... dyEr panggIl akU batang paIp.. akU lOk panggIl yer si Ikang pUyu.. hEhEhE.. Indah bEtUl pErtEmUan kamI.. aLhamdULILLah.. samPai sEkarang kamI masIh lagI bErsama.. salIng mEnyIntai dI antara satU sama laEn.. da xLamer daa kITer Orang nak kawen.. bahagIanyer Idup.. tErima kaSIh ya allah.. datangnyEr pErCintaan yg xpErnah tErfIkIr.. dEngan caranyer, maSenyer, dan teMpatnyer.. sEmUa itU kEhEndak allah...

'KUN FA YA KUN".. JADILAH.. MAKA JADILAH IA..