BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 16, 2010

video

Sila play video lagu nie..
Sebelom base posting kat bawah..
Terima kasih...



Sayam.. bIey rindOo yUnk,.. hUkhUkhUk...
RindOooOo sangat2..
Maafkan biey.. Sbb biey kiter jadi ginie..
Kalau laa biey nie adok masalah..
Da tentu yUnk n biey dok akan jadI ginie...
Bakper laa dengan biey nie..
Hidup terumbang ambing membuatkan kiter jadi susa..
Terlalu banyak perkara yang biey nok luohkan..
Tapi xley dlm nie laa.. hUkhUkhUk..

Sayang...
Maafkan biey jika biey xley jadi yg terbaik untuk sayang..
Biey da cube... Tapi maafkan biey..
Biey tahu biey seorang pakwe yang teruk dlm banyak2 yunk kenal lelaki kan..
Bangun tidor lewat, malas, n sebagainyer...
Biey tahu yUnk bosam kan..
Dapat lelaki mcm biey nie..
Errmm.. Langsung xmenyenangkan yUnk...
Biey selalu bagi yUnk masalah..
Lepas satu, satu...
Maafkan biey... Biey da lakukan segala2nyer untuk yUnk..
Tapi biey masih belom berpuas hati..

Sayang...
Seandainyer biey gagal dalam percintaan inie..
Maafkan biey...
Mungkin yUnk da tahu aper itu erti cinta...
Bagus laa.. Biey pun suker...
Sekarang banyak yg yUnk da lalui.
Sedih, ketawe, gelak tawe, dan banyak lagi..
Biey arap dengan sumer tuh blh wat yUnk kenal erti percintaan...

Biey tahu biey mmg xgune kan..
Biey tahu.. Selepas biey mengenali yUnk..
yUnk banyak menerima masalah..
Kehadiran biey membuat kan yUnk ditimpa kesusahan..
Biey tahu yUnk.. ;-(
Dulu yang bahagia.. Senang... Sering keluar dan pergi maner2..
Buat kenangan manis..

Tapi sekarang..???
Selepas mengenali biey..?? :-(
Aper yang kiter dapat..??
Susah, masalah, sakit...
Itu jer yang kiter dapat kan sayang..
Aper yang ader dengan biey..??
Biey xder paper yUnk..

Biey ader moto buruk.. Dan kereta yang menjadi bahan orang ketawe...
Biey xder kemewahan untuk diberikan pada yunk..
Maksud biey xley nak ajak yUnk g jalan2..
Mcm yUnk kenal orang dulu2.. ;-(
(kenape laa biey asyik menagis semase menaip luahan hati pada kali ni)..

Sayang..
Biey tahu yUnk kadang2 mengeluh dengan biey...
Yunk...
Biey dok sempurna... Maafkan biey sbb hadir dalam hidup yg...
Biey datang dengan kekosongan..
.Tapi nak buat mcm maner..
Memang biey ingin menyintai diri yUnk...
Walaupun biey adok naper2...
Biey tetap ingin menyintai seseorang...
Biey dok kisoh..
Biar r orang nok kater naper pun..
Yang pertama dan penting, biey tetap ingin memiliki cinta yunk...

Tapi lama kelamaan..
Biey rase biey banyak memeningkan kepaler yunk...
Bagi susa kat yUnk.. Biey mmg bermasalah laa yUnk..
Betul kan kater biey dulu...
Hidup biey selalu diselubungi masalah..
Dari kecik sampai ke besar kan..
Ia tetap samer, samer dan samer...
;-(
Aper nak jadi nie...
Hidup biey dari dulu sampai sekarang xberubah2..
Biey takut biey kehilangan yUnk...
Kehilangan orang yg biey sayang selamer nie..
Biey da jadi takut sekarang..
Masalah datang satu per satu..
Belum lagi selesai masalah no 1..
Datang pulak masalah no 2..

Sekarang.. Biey mencari2 sesuatu untuk biey dapat menghubungi yUnk...
Tapi aper kan dayer biey...
Biey xder aper2...
Biey da cuber cari............................ ;- (
Biey nak dengar suara yUnk..
Biey nak luahkan isi hati biey...
Kiter gembira mmg senang dilihat dan ramai yang menumpang gembira..
Tapi dalam kiter kesedihan ade ker orang ambik tahu..??
Memang sukar kehidupan aku sekarang...
Sukar sesukarnyer...


Aku nak dengar suara dyer...
Aku nak manjer2 dengan dyer..
Aku nak gurau2 dengan dyer..
Aku nak dengar suara manjer dyer..
Aku nak dengar dyer ketawe...
Aku nak ;-(

Maafkan biey sayang..
Sbb menjadi orang lelaki yg paling teruk dalam sejarah hidup yUnk..
Maafkan biey.
Biey malu...
Sbb ader jugak orang lelaki yang mcm nie kan...
Maafkan biey... Maafkan biey..
Sekiranye biey xmampu bahagiakan yUnk..
Ampun maaf biey pinta..
Sesungguhnyer biey amat menyintai yUnk...
;-(


Haii kawan2... Heheh.. Jumper lagi kiter pada masa yang samer..
Hikhikhik.. Baru tadi posting.. Nie posting balik..
Huahuahuahua.. Xper2.. KOrang bacer jer k..

Xder aper yang aku nak citer kecuali law pasal masalah...
Hehehehe... Xder laa kan..
Lepas satu, satu masalah datang...
Korang nak tau x..
Kan aku dan dia sekarang ader banyak masalah..
Sumer masalah2 peribadi...
Xley nak citer laa kat korang...

Pastu kan aku dapat tau yg aku nie xley nak pergi same..
Dengan family dyer kat JOHOR..
Untuk menyambut hari paling bersejarah bagi awek akU..
Majlis konvO...
Muler2 aku dapat pergi daa..
Kire naik satu kereta dengan family dyer laa..
Aku pun happy laa kan...
Saper laa yang xhappy law adapi sumer tuh...

Tapi disebabkan kereta ayah mertua aku rosak..
Dyer pinjam laa dengan anak sedara dyer...
Itu xper lagi... Xnampak paper lagi kan..
Pastu tetibe aBam ariFF (adik ipaR akU)..
Nak pergi jugak..
Tapi aku dok kisoh pun.. Biase laa..
Xjadi aper2 masalah pun bagi aku...
Yer laa.. Kalu kakak aku dapat mcm tuh..
Aku pun nak pergi..
Daa laa awek aku nie anak suLong..
Mesti r dibangga2kan.. Hehehe...

Pastu seat belakang sedap2 3 orang jer...
Nie da empat da.. Maner cukup..
2 orang da dup depan (aku n ayOh mertua)..
4 orang kat belakang (my love, mOk tua, abam ariff n adIk aliff)..
Giler ko law 4orang dup belakang..
Da laa nak g johor... Jauh tUh..
Kalau naik van blh laa tahan...
Nie kerete wira..
Kan ader yg xsampai jOhor..

Tapi itu dok patoh kan semangat aku..
Aku tetap akan pergi...
Nie my love kater nak tumpamkan aku naik dgn keter kawan dyer..
aku muler2 malas jugak..
Xnak libatkan orang lain kan...
Tapi aku dok kisoh pun kalau xleh tumpang..
Naik bas pun aku ok jer... Bukan susa sangat pun kan..
Beli tiket, naik bas, tunggu dalam 8 or 9 jam..
Sampai laa jOhor... Pastu naik tekSi pergi kat tempat tuh..
Kurang2nyer blh tengop jugak kan..
Pasal letih ker xlarat ker mmg xder terlintas pun nak pikir pasal tuh..
Xder hal laa.. Aku buat kat orang yg aku sayang jugak kan..

Law laa xleh naik bas...
Naik motor pun jadik laa...
Naik mOtor LC kawan aku... Blh bawak laju..
Nak arap kan MBK aku mmg 5 hari belom tentu sampai.. Hahaha...
Tu sumer bukan halangan laa bagi akU...
Mungkin tuh sumer dugaan yg perlukan pengorbanan...
Kan.. Kan.. Kan.. Tol x..??
Hehehehe...
Aper guner kalau xberkorban dalam percintaan..
Hehehehe...

Paper pun kepada my love..
Jangan risau k.. Biey tetap akan sampai kat tempat yUnk kOnvO..
Biey akan pastikan bahawa biey akan memberi sejambak bunga yang ader bear kecik tuh..
Hehehehe... jangan risau k..
Biey akan buat untuk sayang....
mUahhh!
sayam kamOooo....