BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 10, 2011




yOyOyO wasSup2.. mUahahha..
Haaa.. nIe gambar terbaru untuk 2011..
Dengan Imej yg barU dan pErsOnaLiti yg berbeza...
Hahahha.. LEbong jer..
Gambar nie xsalah karu di snap oleh..
Ahmad Faiz (ahli GSN)..

MasEr nIe karU bErtUgas dEngan bEberapa Kawan2 gSn..
Menjadi mEDia untuk perlawanan BOla sepak Terengganu dan t-team..
Mase nie BERAHIM (sebeloh karu) jadi dJ jap..
Menggantikan abam GG iter..
Hancur Lebor.. mUahahahha..
Cakap TEganu terUh.. pEKat pUlOk tUh..
Xsilap mase nIe terengganu vS jOhOr f.C..

bEst gOk jadI mEdia nIe..
BanyOk ilmU blEh bELajor Op..
Lepas gamE tamat..
Video raKaman perlawanan aKan diSErahkan pada karU,.
Untuk mEMbuat vIdeo dan untuK dIserahkan KEpada..
GANUSOCCER.NET, PIHAK FAM, PIHAK PBSNT..
mUler2 buat vIdeo tuh terlalu banyak kesalahan..
Tapi da buat 2 3 kali..
Sekarang keja da mUdah..
mEmang bEst wat kEje mCm nIe..

Haaa.. Ini gambar bersama dengan Orang kUat gsn fahmie n belakang tuh kawan beliau..
Gambar nie disnap oleh aR (photogRafEr gSn)..
MaSe perlawanan bOla da tamat da..
Kat tangan sebelah kanan karu tUh adEr bEg..
tu laa bEg vIdeO rakaman..
Ambik dengan aBam gB iter..

tErUs majU gSn..
sErOnok bErsama gSn...



Salam kEmbali..
fUhhh.. sUmer da setel.. makan sUmer da.. kOrang mCm maner..?
Da mam lOm..?? hehEHhE..
thanks tOOo my ??? yang bElikan naSik ayam tUh.. bEst dOl..

Nak Updated aper erkk..??
HehEHehEhe..
Klah,, Disebabkan karu da lamer tinggalkan bLog nie..
So karU spEcial pOst.. HehHE..
Nak dENgar karU karaOke x..?? Nak..??
hEhHE.. Mase nie karaOke kat gIant.
Saje lEpas gIan dEngan mOhd faIzal (pEja)..




SucI daLam dEBu
(vErsi karU n pEja)..

Muahahahhaa.. amaCam..?? bEst x..??
Hahahaha..
sUara sUmbang sEhh.. Hahahaha..
Xper laa.. jaDikan ia satu pEngalaman yang bermakna..
Karu dengan peja nie mEmang mInat gIler kat salEem..
Orang laEn bEloM dapat lagi albUm teRbarU.
Tapi kIter oRang da dapat da..
mUahahaha.. apEr2 yg BErkaitan dengan salEem nie MEmang..
Xdapat nak tahan laa..
Ari tUh kan, tahUn 2009..
Karu PErnah ambIk gambar dengan saleem..
Di antara artis paling raja dalam hati karu..
Tapi aper nak buat..
Kawan karu kate gambar tuh da ilang..
Sungguh sedey sangat2..
hUkhUk..
Biler la alagi dapat ambik gambar dengan saleem..
Huhuhuhuhuhuh...

Nie permulaan..
Jap agi nak citer sal jadi DJ kat stadiUm laa..
Babai lu pOseng..


Assalamualaikum kawan2.. adusshh.. lamer bebenor xupdate blog nie..
Sory laa yer kawan2.. Sibok sangat2.. Letey laa.. Sume ader.. Hehehe..
Aper kabor korang sUmer..?? mItok2 sihat2 belaker op..
Karu Posting nie kejap jer.. Sebab xmOoo updated lagi..
Biar sudoh mayang2 n makan2 lu baru best skit..
Eyyy.. Dok sabor ase nok updated.. Muahahahha..
Nanti karu nak cari gambar2 dulu, kumpul banyak2..
Baru best nok updated aper citer yg berlaku ..

Xper laa.. Yang mane tengah smOke tuh isap laa banyak2 yer..
mUahahahahha.. c u kEkg.. Kehkehkehkehe...
Babaiiii...~~!!