BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, March 11, 2011




(NOORAHAYU ERMA BINTI RAMLI)
MY LOVE FOREVER..~~!!

dIa kIm salam kat kawan2 sUmer..
hEhehe.. sOry laa..
dyEr mEMang nOk sangat bErblOggIng nIe..
tapI karU bElOm ajar lagI laa..
TengOp laa.. Nanti jUmper dIa..
Baru bEst skIt nak ajaRkan..
Tapi bUkan itU yg karU nOk dijaDikan toPik nIe..
karU cUmer nOk kOngSIkan skIt apEr yg tErjadI sEBelOm..
Si dIa nIe masUk tidor..~~!!

11.3.2011..
AnniversarY bUlan UntUk akU dan sI dIa nOorahaYU erma bIntI ramLi..
sEbEnarnyEr anniversarY kamI 11.4.. tapI dIsEBabkan adEr seBUlan Jer lagi..
Ia mEMbUatkan kamI dOk sabOr2 nOk tUnggU saat2 tUh taW..
DaLam pErancangan 11.4 akU nak g kL..
Tapi xtaU r jaDi kEr x..
MitOk2 jaDi.. hEhEhE..~~!!

daLam kiter ORang tengah gayUt2kan..
kIter barU tErsEdar jam da mEnUnjUkkan pUkuL 12.15 am..
mUler menggelabah kiter orang..
MasIng2 meRUngut dan mEngeLuh.. Hahahahaha..
mEmang sUker masEr nIe..

p/s: kiter orang mEMang mCm nIe.. walaUpun ia sambUtan bUlanan..
Kiter orang tetap mEraIkannya.. hEhEhE.. aPatah lagi untUk tahUnan.. hEhHe..

pastU sI dIa pOwn Ucap laa kat akU..
PErghhh.. ayat caIr tUh..
da laa caKap stYle manjEr2...
mEmang caIr r.. mUahahahaha..
sEbenarnyer akU mEmang sUker gErl yg manjEr...
lIke hEr.. hEhEhE..
aGak panjang jUgak laa sI dIa Ucap..
tapI sUmer uCapan dyEr tUh mEmbUatkan akU haPPy..
sElalU pUji akU.. Hahahahaha..

pasTu nak taU kan.. sI dIa sEMpat lagi hantar MMS (belUm canggih) Hahaha..

V
V
V


Maaf la.. kabUr.. mUahahahha..
MaklUm laa fOn mahal nie..
hEhEhE.. gambar paRI2 pEgang lOve..
tErharu akU taU.. xsangkEr..
WalaUpun kIter orang kEtinggalan..
Tapi kIter orang teTap bahagIa..
XcUkUp untUk itU..
Kat Bawah tuh sI dIa adEr taIpkan mEsej..
malU jUgak nak gtawU taPi xpEr laa.. kOngsi2 pengalaman kan bEst..
Nak baCe..?? jap Erkkk..
v
v
v

Maaf.. Kabor lagI.. HAhahahahaha..
mEh sIni biar sayEr tErang kan..

Budak cOmey :-
Sayam samEw kamOo.. nIe chEnta hati
sayEr.. jagEr ia lEklOp taW..

11. march 2011
12.15 am..

hahahaha.. WalaUpun PEndek..
tapi ia bErmakna bagi Orang yg hangat bErcInta laa..
bEst jUgak kOngsi2 pENgalaman nIe kan..
Yang Baek kiTer ikut..
Yg xbaEk jangan iKut pulakk..~~!!

PerBualan Kiter orang hampIr 2 jam taDi..
Tiap2 hari mEmang maCam tUh..
bEst bErgayUt..
tapi tIme xbEst masEr due2 senyap xdEr mOdal..
hehehhe..

tUh jer laa yg karu sEmpat kOngsikan kat kOrang.
babaI..
jUmper esOk lakk yEr.. HehehHEhE...

Opsss.. lUper.. 11.3 jugak birthday my brO..
lupEr nak wIsh..
Happy bIrth day my brOoo.
.hOpe u sUcceSs..~!~!!

Thursday, March 10, 2011




yOyOyO wasSup2.. mUahahha..
Haaa.. nIe gambar terbaru untuk 2011..
Dengan Imej yg barU dan pErsOnaLiti yg berbeza...
Hahahha.. LEbong jer..
Gambar nie xsalah karu di snap oleh..
Ahmad Faiz (ahli GSN)..

MasEr nIe karU bErtUgas dEngan bEberapa Kawan2 gSn..
Menjadi mEDia untuk perlawanan BOla sepak Terengganu dan t-team..
Mase nie BERAHIM (sebeloh karu) jadi dJ jap..
Menggantikan abam GG iter..
Hancur Lebor.. mUahahahha..
Cakap TEganu terUh.. pEKat pUlOk tUh..
Xsilap mase nIe terengganu vS jOhOr f.C..

bEst gOk jadI mEdia nIe..
BanyOk ilmU blEh bELajor Op..
Lepas gamE tamat..
Video raKaman perlawanan aKan diSErahkan pada karU,.
Untuk mEMbuat vIdeo dan untuK dIserahkan KEpada..
GANUSOCCER.NET, PIHAK FAM, PIHAK PBSNT..
mUler2 buat vIdeo tuh terlalu banyak kesalahan..
Tapi da buat 2 3 kali..
Sekarang keja da mUdah..
mEmang bEst wat kEje mCm nIe..

Haaa.. Ini gambar bersama dengan Orang kUat gsn fahmie n belakang tuh kawan beliau..
Gambar nie disnap oleh aR (photogRafEr gSn)..
MaSe perlawanan bOla da tamat da..
Kat tangan sebelah kanan karu tUh adEr bEg..
tu laa bEg vIdeO rakaman..
Ambik dengan aBam gB iter..

tErUs majU gSn..
sErOnok bErsama gSn...



Salam kEmbali..
fUhhh.. sUmer da setel.. makan sUmer da.. kOrang mCm maner..?
Da mam lOm..?? hehEHhE..
thanks tOOo my ??? yang bElikan naSik ayam tUh.. bEst dOl..

Nak Updated aper erkk..??
HehEHehEhe..
Klah,, Disebabkan karu da lamer tinggalkan bLog nie..
So karU spEcial pOst.. HehHE..
Nak dENgar karU karaOke x..?? Nak..??
hEhHE.. Mase nie karaOke kat gIant.
Saje lEpas gIan dEngan mOhd faIzal (pEja)..




SucI daLam dEBu
(vErsi karU n pEja)..

Muahahahhaa.. amaCam..?? bEst x..??
Hahahaha..
sUara sUmbang sEhh.. Hahahaha..
Xper laa.. jaDikan ia satu pEngalaman yang bermakna..
Karu dengan peja nie mEmang mInat gIler kat salEem..
Orang laEn bEloM dapat lagi albUm teRbarU.
Tapi kIter oRang da dapat da..
mUahahaha.. apEr2 yg BErkaitan dengan salEem nie MEmang..
Xdapat nak tahan laa..
Ari tUh kan, tahUn 2009..
Karu PErnah ambIk gambar dengan saleem..
Di antara artis paling raja dalam hati karu..
Tapi aper nak buat..
Kawan karu kate gambar tuh da ilang..
Sungguh sedey sangat2..
hUkhUk..
Biler la alagi dapat ambik gambar dengan saleem..
Huhuhuhuhuhuh...

Nie permulaan..
Jap agi nak citer sal jadi DJ kat stadiUm laa..
Babai lu pOseng..


Assalamualaikum kawan2.. adusshh.. lamer bebenor xupdate blog nie..
Sory laa yer kawan2.. Sibok sangat2.. Letey laa.. Sume ader.. Hehehe..
Aper kabor korang sUmer..?? mItok2 sihat2 belaker op..
Karu Posting nie kejap jer.. Sebab xmOoo updated lagi..
Biar sudoh mayang2 n makan2 lu baru best skit..
Eyyy.. Dok sabor ase nok updated.. Muahahahha..
Nanti karu nak cari gambar2 dulu, kumpul banyak2..
Baru best nok updated aper citer yg berlaku ..

Xper laa.. Yang mane tengah smOke tuh isap laa banyak2 yer..
mUahahahahha.. c u kEkg.. Kehkehkehkehe...
Babaiiii...~~!!