BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 16, 2010


Haii kawan2... Heheh.. Jumper lagi kiter pada masa yang samer..
Hikhikhik.. Baru tadi posting.. Nie posting balik..
Huahuahuahua.. Xper2.. KOrang bacer jer k..

Xder aper yang aku nak citer kecuali law pasal masalah...
Hehehehe... Xder laa kan..
Lepas satu, satu masalah datang...
Korang nak tau x..
Kan aku dan dia sekarang ader banyak masalah..
Sumer masalah2 peribadi...
Xley nak citer laa kat korang...

Pastu kan aku dapat tau yg aku nie xley nak pergi same..
Dengan family dyer kat JOHOR..
Untuk menyambut hari paling bersejarah bagi awek akU..
Majlis konvO...
Muler2 aku dapat pergi daa..
Kire naik satu kereta dengan family dyer laa..
Aku pun happy laa kan...
Saper laa yang xhappy law adapi sumer tuh...

Tapi disebabkan kereta ayah mertua aku rosak..
Dyer pinjam laa dengan anak sedara dyer...
Itu xper lagi... Xnampak paper lagi kan..
Pastu tetibe aBam ariFF (adik ipaR akU)..
Nak pergi jugak..
Tapi aku dok kisoh pun.. Biase laa..
Xjadi aper2 masalah pun bagi aku...
Yer laa.. Kalu kakak aku dapat mcm tuh..
Aku pun nak pergi..
Daa laa awek aku nie anak suLong..
Mesti r dibangga2kan.. Hehehe...

Pastu seat belakang sedap2 3 orang jer...
Nie da empat da.. Maner cukup..
2 orang da dup depan (aku n ayOh mertua)..
4 orang kat belakang (my love, mOk tua, abam ariff n adIk aliff)..
Giler ko law 4orang dup belakang..
Da laa nak g johor... Jauh tUh..
Kalau naik van blh laa tahan...
Nie kerete wira..
Kan ader yg xsampai jOhor..

Tapi itu dok patoh kan semangat aku..
Aku tetap akan pergi...
Nie my love kater nak tumpamkan aku naik dgn keter kawan dyer..
aku muler2 malas jugak..
Xnak libatkan orang lain kan...
Tapi aku dok kisoh pun kalau xleh tumpang..
Naik bas pun aku ok jer... Bukan susa sangat pun kan..
Beli tiket, naik bas, tunggu dalam 8 or 9 jam..
Sampai laa jOhor... Pastu naik tekSi pergi kat tempat tuh..
Kurang2nyer blh tengop jugak kan..
Pasal letih ker xlarat ker mmg xder terlintas pun nak pikir pasal tuh..
Xder hal laa.. Aku buat kat orang yg aku sayang jugak kan..

Law laa xleh naik bas...
Naik motor pun jadik laa...
Naik mOtor LC kawan aku... Blh bawak laju..
Nak arap kan MBK aku mmg 5 hari belom tentu sampai.. Hahaha...
Tu sumer bukan halangan laa bagi akU...
Mungkin tuh sumer dugaan yg perlukan pengorbanan...
Kan.. Kan.. Kan.. Tol x..??
Hehehehe...
Aper guner kalau xberkorban dalam percintaan..
Hehehehe...

Paper pun kepada my love..
Jangan risau k.. Biey tetap akan sampai kat tempat yUnk kOnvO..
Biey akan pastikan bahawa biey akan memberi sejambak bunga yang ader bear kecik tuh..
Hehehehe... jangan risau k..
Biey akan buat untuk sayang....
mUahhh!
sayam kamOooo....

0 comments: